Бджолиний пилок
Пилок (бджолине обніжжя) – дуже корисний і чудодійний продукт. У ній налічується 240 корисних речовин: повноцінний білок, фітогормони, стимулятори росту (ферменти та фітонциди), вітаміни та мікроелементи, а також амінокислоти, що не синтезуються людиною. За вмістом амінокислот обніжжя перевершує казеїн молока.
Застосування та лікувальні властивості:
Її використовують для профілактики та лікування інфекційних, запальних, склеротичних, серцево-судинних захворювань, цукрового діабету, органів зору. Знижує рівень холестерину в крові, виявляє жовчогінні, сечогінні, протипухлинні та радіозахисні властивості, позитивно впливає на функцію кишечника, стан нігтів та волосся, використовується у спортивному та лікувальному харчуванні. Є натуральним біологічним та імуностимулятором, підвищує апетит, нормалізує вагу, покращує розумову діяльність, відновлює фізичні сили, посилює статевий потяг, сприяє регенерації тканин (особливо печінки) після операцій, уповільнює старіння та продовжує життя. Підсилює дію медикаментів, містить природний антибіотик, а також відмінний антидепресант. Полегшує стан метеочутливих людей.
Протипоказання до застосування:
Строго дотримуватись правил зберігання, дозування, а також перерви між курсами прийомів. Не рекомендується вживати людям з порушеною згортанням крові. Бджолиний пилок є досить алергенним продуктом. Якщо після застосування у вас виникають висипання, свербіж, нежить, почервоніння очей, то вам краще відмовитися від застосування. Може спричинити анафілактичний шок. При появі задишки та прискореного серцебиття терміново дзвоніть у швидку.